Dabedoe maakt fietsen leuker aanhangfiets
Producten
c7515045a439686148ffa436ab7816cb.jpg
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
Singletrailer

Deze unieke aanhangfiets biedt je de vrijheid om avontuurlijke herinneringen te maken met je kleine. De beschermende cabine, 5-puntssluiting, vering en sterke frame zorgen voor veilig fietsplezier.

Gewicht   

9,500 KG

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 1.350,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Singletrailer is een premium, geveerde, eenwiel kindaanhanger die je in staat stelt om samen met je kind ruig terrein en singletracks te bedwingen. Van weekendritten op je favoriete (lokale) tracks tot fietsvakanties door Europa; de Singletrailer geeft een nieuwe dimensie aan familiefietsritten.
Als passagier zal je kind de voordelen ervaren van een comfortabel zitje, weerbestendige ripstop-geweven bekleding en comfortabele vering.
Het lichtgewicht stalen frame en verstelbare vering bieden je kind veiligheid en comfort en de rijder ongeëvenaarde controle.
De aluminium trekstang met gelagerde kruiskoppeling garanderen dat de aanhangfiets strikt, spelingvrij en daarmee stil aan de ouderfiets gekoppeld blijft, ook op het ruigste terrein.
Een serie accessoires biedt je de mogelijkheid om de cabine zodanig te configureren dat deze geschikt is voor kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 5 jaar (of 25 kg).
Singletrailers zijn met zorg gepoedercoat en één voor één met de hand geassembleerd in Freiburg Duitsland vanuit de filosofie dat een familie die samen rijdt ook in geluk samen opgroeit.

Om onze dienstverlening te verbeteren op basis van uw bezoek, vragen wij uw toestemming om cookies te gebruiken. Dabedoe wil benadrukken dat wij niet ongevraagd persoonlijke gegevens op zullen slaan.
Voorbeeld