Dabedoe maakt fietsen leuker aanhangfiets
Producten
c7515045a439686148ffa436ab7816cb.jpg
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
Streamliner

Deze high-end aanhangfiets heeft álles wat de jonge MTB'er zoekt: aansprekende sportieve vormgeving, instelbare luchtvering en Shimano SRAM X-9 schakelsysteem.

Gewicht   

8,900 KG

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 1.150,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Streamliner is een unieke, eenwiel, geveerde aanhangfiets die je in staat stelt om samen met je kind off-road en singletrack mountainbiketracks te bedwingen. De hoogwaardige vering maakt het ontdekken van meer uitdagend terrein en het rijden van langere afstanden mogelijk, beter dan andere aanhangfietsen. Je nieuwe fietsmaatje zal snel aan zelfvertrouwen en behendigheid winnen zodat het fietsniveau stijgt, terwijl jij voorop volop geniet van het track!
Het lichtgewicht stalen frame en premium componenten maximaliseren het comfort en fietscontrole. Het verstelbare stuur en instelbare luchtvering groeien eenvoudig mee met je kind in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.
De aluminium trekstang met gelagerde kruiskoppeling garanderen dat de aanhangfiets strikt, spelingvrij en daarmee stil aan de ouderfiets gekoppeld blijft, ook op het ruigste terrein.
Elke Streamliner is met zorg gepoedercoat en één voor één met de hand geassembleerd in Freiburg Duitsland.
De Streamliner opent jouw wereld van mountainbiken, touren of bikepacken voor de andere leden van je nog jonge gezin en bouwt verder op de filosofie dat een familie die samen rijdt ook in geluk samen opgroeit.

Om onze dienstverlening te verbeteren op basis van uw bezoek, vragen wij uw toestemming om cookies te gebruiken. Dabedoe wil benadrukken dat wij niet ongevraagd persoonlijke gegevens op zullen slaan.
Voorbeeld