Dabedoe maakt fietsen leuker aanhangfiets
Producten
c7515045a439686148ffa436ab7816cb.jpg
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
Weehoo Turbo

Met de Weehoo iGo Turbo kunnen jij en je kind ongekende avonturen beleven! De unieke actie in de iGo aanhangfiets staat garant voor blijvend fietsplezier.

Gewicht   

16,400 KG

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

6-8 werkdagen

€ 439,00
€ 399,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De nieuwe, redesigned IGo Turbo is nu probleemloos handmatig verstelbaar. De stoel is over een zodanige lengte eenvoudig te verstellen dat de IGo Turbo comfortabel te berijden is door kids van 2 tot en met 9 jaar oud. De veiligheid van de jongsten wordt hierbij gegarandeerd door de 3-puntsgordel met bereikbare borstsluiting en zekere voetclips.

De afneembare trekstang maakt vervoer en opslag van de IGo Turbo zo veel handiger. Gemakkelijk bedienbare pinnen zorgen ervoor dat ook dit in een handomdraai gedaan is.

Er is veel bergruimte beschikbaar in de stoel en in de draagtassen over het achterwiel. Een fraai vormgegeven, onopvallende kettingkast rond het tandwiel en de ketting houdt handjes en kledingstukken schoon en voorkomt pijnlijke ongelukjes. Handgrepen op de IGo Turbo in plaats van een stuur bieden je kind desgewenst extra grip en stabiliteit.

Voordelen:

  • perfect voor actieve, avontuurlijke fietstochten voor kinderen tot ca. 9 jaar of ca. 36 kg.
  • het zitje is traploos te verschuiven voor het juiste comfort
  • voldoende bergruimte in zijzakken aan het zitje en het achterwiel
  • lichtgewicht fiets die bovendien licht fietst: de meeste 5-jarigen blijken een turbo voor de ouder! 

Aanhangfiets met zadelmontage   zadelmontage Aanhangfiets met 1 verzet   enkel verzet Aanhangfiets met zitje met veiligheidsharnas   3-punts gordel
3-persoons fietstrein   max. 3-persoons fietscombinatie mogelijk Aanhangfiets handmatig verstellen   handmatig verstellen Aanhangfiets massa 12 kg   12 kg
eigen gewicht 
Specificaties:
materiaal: aluminium
kleur: rood, zwart, blank aluminium
verzet: 42x16
versnellingen: geen
wielmaat: 20"
accessoires: - veiligheidsriempjes in het zitje
- 2 zijtassen naast het achterwiel
- spatbord t.o.v. ouderfiets
- bergvakjes in zitje

Om onze dienstverlening te verbeteren op basis van uw bezoek, vragen wij uw toestemming om cookies te gebruiken. Dabedoe wil benadrukken dat wij niet ongevraagd persoonlijke gegevens op zullen slaan.
Voorbeeld