Dabedoe maakt fietsen leuker aanhangfiets
Producten
c7515045a439686148ffa436ab7816cb.jpg
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
Dabedoe respecteert jouw privacy. Wij zorgen ervoor dat je persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Wij gebruiken je persoonlijke gegevens om je de best mogelijk service te kunnen verlenen.

Dabedoe zal op geen enkele wijze jouw persoonlijke gegevens verkopen of verspreiden. Dabedoe neemt de wettelijke regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens in acht.

Jouw persoonlijke gegevens kunnen door ons worden gebruikt teneinde je aankoop te realiseren. Deze kunnen bovendien door ons gebruikt worden voor interne administratie en voor analyse- en marketingdoeleinden.
Op het moment dat je jouw persoonlijke gegevens invult, is de internetverbinding beveiligd (https:// met de 's' van 'secure'). Gegevensuitwisseling vindt dan versleuteld plaats, waardoor het voor kwaadwillende partijen vrijwel onmogelijk om te weten welke gegevens verstuurd worden.
Wij geven jouw persoonlijke gegevens alleen dan door aan derden als dit noodzakelijk mocht zijn voor het vastleggen en/ of uitvoeren van je bestelling.

De technische gegevens van je bezoek aan onze site en van het lezen van onze nieuwsbrief per e-mail wordt door ons geregistreerd. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor statistische- en marketingdoeleinden.

Contact
Indien je vragen of opmerkingen heeft over onze disclaimer en/of privacy verklaring, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@dabedoe.nl


| Meer

Om onze dienstverlening te verbeteren op basis van uw bezoek, vragen wij uw toestemming om cookies te gebruiken. Dabedoe wil benadrukken dat wij niet ongevraagd persoonlijke gegevens op zullen slaan.
Voorbeeld