Dabedoe maakt fietsen leuker aanhangfiets
Producten
c7515045a439686148ffa436ab7816cb.jpg
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
Foto

De weg naar Dabedoe

Sinds de spontane aankoop van een aanhangfiets genieten mijn dochter Lieke en ik elke keer weer van een gezamenlijke fietsrit. Het plezier dat zij eraan beleeft is zo aanstekelijk en de reacties van andere kinderen zo opvallend positief, dat ik de wens voelde om zoveel mogelijk kinderen dat fietsplezier te bieden. Zo is bij mij het idee van een webshop gespecialiseerd in aanhangfietsen geboren.

Het gebruik

Al is Lieke inmiddels zes en aardig wijs, toch vind ook ik als stoere vader het een veilige gedachte dat mijn dochtertje mijn stabiliteit en remkracht ervaart; zij zit op haar aanhangfiets immers vast met mij verbonden. Ze kan al aardig goed fietsen, maar die alertheid, concentratie en de benodigde handigheid heeft ze natuurlijk nog niet om volledig zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.
Onze aanhangfiets biedt haar de mogelijkheid te wennen aan het verkeer, om herhaald enkele simpele verkeersregels te oefenen en om bijzondere situaties te ervaren. Veilig achterop de o zo leuke aanhangfiets.

De missie van Dabedoe

Als gelukkige ouder van 2 stralende dochters wil ik zoveel mogelijk andere kinderen plezier laten beleven aan lekker buiten fietsen, zodat ze op een veilige wijze en spelenderwijs leren hoe ze aan het verkeer moeten deelnemen.

Floris Kemps


| Meer

Om onze dienstverlening te verbeteren op basis van uw bezoek, vragen wij uw toestemming om cookies te gebruiken. Dabedoe wil benadrukken dat wij niet ongevraagd persoonlijke gegevens op zullen slaan.
Voorbeeld